Najavljen nastup Sassje na Uprising festivalu

By Unknown - August 11, 2016

Sanela Halilović poznatija kao Sassja nastupiće na ovogodišnjem Uprising reggae festivalu. Autentični glas i energija koju prenosi publici  malda Tuzlanka imaće priliku da predstavi  publici na Dancehall bini Uprising reggae festivala u Slovačkoj.
Od 2010, kada je objavila prvi spot za pesmu “Ostavi da gori”, do danas, snimila je desetak singlova eksperimentišući sa različitim žanrovima: reggaeom, dancehallom, dubstepom…
Bez obzira na to u koju se muzičku (pod)žanrovsku avanturu upusti, ova 26-godišnja Tuzlanka osvaja samouverenom tehnikom i detinjom iskrenošću u lirskom izrazu: nećete u njenim stihovima naći izveštačeno busanje u grudi niti suvišnu patetiku, baš kao što joj nije interesantan ni naš balkanski društveno-politički brlog. Umesto toga, Sassjine pesme skiciraju “običan” život, onaj u kojem se istovremeno prelamaju smeh, suze, rezignacija, čežnja, melanholija i spasonosna nada u bolje sutra.
Otkako je 2011. objavila “Demo”, počinje da nastupa i van granica BiH: u Srbiji (festival Exit), Hrvatskoj i Sloveniji. Radi na prvom albumu, kontinuirano objavljuje singlove na Internetu i polako krči put do novih fanova.
 Uprising festival održaće se u Bratislavi 26. i 27. avgusta. Više informacija o samom festivalu možete saznati na zvaničnoj stranici festila  www.uprising.sk.

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара