KUKUS klan dolazi da napravi ludilo u KPTM

By zozon blog - March 05, 2018


U glavi mi je party, jebes tvoj after...
Na radost mnogih poznavalaca kvalitetne muzike, ovog petka, 9. marta jedan od najpopularnijih trep bendova u regionu KUKU$ Klan održaće promociju novog albuma “Anđeli i bomboni” u klubu KPTM.
Nakon fantastičnog dnevnog koncerta u septembru, Kukusi nam se vraćaju u KPTM da još jednom užare masu i podignu atmosferu svojim opakim trep hitovima.

KUKU$ su urbane legende zagrebackog trap zvuka čija kritična masa konstantno raste. Zajedno sa ekipom High5 čine 33 bandu pod čijim nazivom sve češće nastupaju u svom pohodu na ulice Zagreba i daleko van njihovih granica.
Njihov rast na regionalnoj sceni počeo je pre tri godine nakon čega su usledili zajednički mixtape sa Shirom Rodbinom I jednako uspešan album “O KUKU$ima se ne raspravlja” iz 2015.Danas kad su stekli brojne fanove širom regiona, stigao je i novi album „Anđeli i bomboni” koji je sudeći po reakcijama fanova i pregledima na YouTube-u već zapalio scenu.
Karte za ovaj event se u pretprodaji mogu kupiti u  ZLA SHTEK Smart & Grow Shop-u u prolazu kod Palate Albanije po ceni od 600 dinara dok će na ulazu u KPTM koštati 700 dinara.
Više o ovom događaju možete pročitati na zvaničnom Facebook eventu:
https://www.facebook.com/events/758129197728475/?active_tab=discussion

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара