Posetite SPEKTAR izlozbu fotografija

By zozon blog - June 02, 2017

Studenti ALUM-a, sa katedre Menadzmenta umetnicke produkcije i medija Andrea Petrovic i Igor Kokar, upotrebljavaju svoje afinitete ka stvaranju vizuelne, umetnicke realnosti koristeci fotografiju kao sredstvo.

Kroz svoje dosadasnje skolovanje, imali su priliku da upotpune svoje produkcijske vestine, i da kroz njih formiraju svest o razlicitim umetnickim sadrzajima, sa gledista kreativca, a ne samo posmatraca.

Andrea i Igor osmišljavaju igru u kojoj ne postoje ograničenja. Oko kao objektiv, kod ovih mladih umetnika uočava sponu izmedju senki, boja u profilu različitih karaktera.

Društveni kontekst današnjice vrvi od kreativne energije mladih neafirmisanih umetnika koji tragaju za svojim idealnim prostorom izražavanja i publikom koja će uspeti da uhvati makar delić njihovog stvaralaštva.
Zato Vas pozivamo da 02. juna, s pocetkom u 20:30h u art/medija komuni ,,Garaza''  I Zavirite u svet koja ima za cilj da osvesti i osveži čula svakog posmatrača i pokaže šta se sve naslućuje iza šarenila fotografija i senki.


  • Share:

You Might Also Like

0 коментара