matador opet dolazi da napravi zurku za pamcenje

By zozon blog - March 10, 2017

Dobitnik DJ Awards za najbolji Electronic Live Performer 2016. Matador, ponovo nastupa pred domaćom publikom svojim live act-om. Pored njega po prvi put u Beogradu, HITO, članica Richie Hawtin ekipe i jedina od ambasadora Model1 Play Differently i vlasnica ENTER. Sake serijala żurki
Matador
Gavin Lynch, poznatiji kao Matador, rođen je u Dablinu gde je svoju karijeru započeo kao inženjer zvuka i DJ u manjim klubovima, sve vreme pažljivo planirajući sledeći veliki korak. Za samo tri godine, ovaj momak se popeo na sam vrha svetske DJ scene, u čemu mu je dosta pomogla etiketa “Minus” slavnog Richie Hawtin-a.
 Zajedno sa ostalim izvođačima na “Minus” label-u, Matador je ubrzo bio deo lajnapa svih velikih klupskih događaja u najpoznatijim klubovima na svetu. 2014. proglašen je za najboljeg Live izvođača na Ibici, a iz godine u godinu to samo potvrđuje.
Matador
https://soundcloud.com/matador_official
Hito
Hito je poreklom iz Japana, ali je trenutno stacionirana u Berlinu. Ona je Vinyl Only DJ i pored toga njeni nastupi se izdvajaju i po tome što je ona uvek obučena u Kimono, tradicionalnu nošnju svoje zemlje. Među kolegama je veoma poštovana zbog svoje kolekcije ploča, dubokog techno zvuka koji vrti svojom neverovatnom sposobnošću da osvoji publiku svojim šarmom i energijom. Njena karijera definitivno se probila 2012. rezidenturom “ENTER.” na Ibizi koja traje i danas. 
Ona je nezaobilazni deo Richie Hawtin-ove ENTER. Sake serijala žurki. Hito je takođe u ekipi ambasadora Model1 mixete i jedina koju će beogradska publika po prvi put imati priliku sada da čuje.
Hito
www.soundcloud.com/hito-love
www.residentadvisor.net/dj/hito
www.instagram.com/hitolove
 
Lea Dobricic
Lea Dobričić je već godinama omiljena među domaćom publikom, kako zbog odličnog miksa deep housea, tech housea i techna, tako i zbog dobre energije kojom uvek osvoji dancefloor.
Ilija Djokovic
Ilija Đoković je mladi di-džej i producent iz Smedereva. Prepoznatljiv je po svojim energičnim setovima s primesama tech house-a, melodičnog i euforičnog tehna i odličnom čitanju publike. Izdaje na etiketama kao što su Phobiq, Driving Forces Recordings, Tauten i mnoge druge. Njegove trake naišle su na odlične reakcije publike, ali i velikana kao što su Adam Beyer, Sasha Carassi, Spektre, Sam Paganini, Cristian Varela, Mark Knight itd. Prošlogodišnji nastup na Exit Festivalu bio je kruna njegove dosadašnje karijere. Sarađivao je i nastupao sa mnogim domaćim i stranim di-džejevima i producentima
Nikola Mihailovic
Intro ce raditi Nikola Mihailovic 

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара