Posetite izložbu „Pomeranje granica / 3”

By zozon blog - January 11, 2017

Izložba će trajati do 24. januara 2017. godine. Inicijatorke i autorke koncepta su Maja Gecić i Snežana Pešić Rančić, članice Sekcije za tekstil i savremeno odevanje (TISO) Udruženja likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajna Srbije (ULUPUDS). 
Ne propustite panel diskusije i radionice
Prva izložba iz ovog ciklusa održana je 2014. godine i dala je snažni podstrek osavremenjavanju i oživljavanju umetničke izlagačke scene u Srbiji. Već naredne godine, predstavili su se i umetnici iz regiona, a ove godine, pored radova stvaralaca iz Srbije, Makedonije, Hrvatske i Bosne, tu su i radovi iz Finske, Poljske, Letonije, kao i SAD.
U okviru izložbe „Pomeranje granica / 3” osmišljen je i bogat prateći program koji čine umetničke radionice namenjene studentima, kao i predavanja i panel diskusije koje realizuju istoričari umetnosti, članovi Sekcije za istoriju, teoriju i kritiku umetnosti ULUPUDS-a, sa zanimljivim temama posvećenim tumačnju istorije i savremenog trenutka u umetnosti tekstila.Ukoliko želite da ostanete u toku sa umetničkim dešavanjima na beogradskoj sceni, ova izložba je događaj koji ne smete propustiti. Posetite je i sa sobom ponesite nova iskustva, znanja i inspiraciju.
Više o izložbi i propratnim programima pročitajte OVDE
tekst u potpunosti preuzet sa alum.edu.rs

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара