Mr.Rabbit i Buč Kesidi veceras u Rokanju besplatno

By zozon blog - December 15, 2016


Podelite ovaj tekst sa vasim prijateljima 
Lampshade Media i Rokanje predstavljaju novo klubsko veče svakog četvrtka "Rokanje uživo", kada ćemo slušati najaktuelnija imena domaće scene. 
Ovog četvrtka imaćete priliku da uzivate u nastupu dva sjajna benda Buč Kesidi i Mr.Rabbit.
Svirka pocinje u 20h u klubu Rokanje (Cetinjska 15)
ULAZ Besplatan.

Mr.Rabbit je alternative hip-hop/fusion koji je nastao krajem 2013. godine u Valjevu. Album prvenac objavljuju u julu 2014. godine pod etiketom beogradske izdavačke kuće Lampshade Media. U martu 2015. godine objavljuju novi singl i spot pod imenom "Magla", a drugi studijski album pod nazivom "Postmoderna Komedija" izlazi sredinom oktobra 2016. godine. Prvi put su se predstavili beogradskoj publici u okviru Vračar Rocks Festivala, zajedno sa bendovima Iskaz i Deca Apokalipse. Nakon toga su svirali u okviru koncerata na Zidiću koje organizuje Dom Omladine Beograda, te na festivalima u Vrnjačkoj Banji, Valjevu... Takođe, bili su deo i nekoliko live session-a, uključujući one u ATTIC studiju i na Radio Beogradu. Krajem novembra, prvi singl sa novog albuma, spot za pesmu "Manifest", doživeo je svoju MTV premijeru. Interesantna šetnja kroz žanrove je ono što ovaj bend čini jedinstvenim.
Buč Kesidi je mladi levoruki pancevački rokenrol trio nastao 2012. godine. Bend 2015. godine potpisuje ugovor za izdavačku kuću Lampshade media i izbacuje mini EP pod nazivom "Španska serija" koji je zapravo uvertira u debi album "Posesivno-osuplsivni hospul". Bend je do sad svirao sa Jarbolima, Stuttgart Online-om, Artan Lilijem, kao i na mnogim festivalima - Exit, Arsenal Fest, Berlin Music Fest München i drugima. Poznat je po hitovima Jaa (imam plaan), Pola pet, Stani!! Stani!!! koji su obarali rekorde na nepostojećim top listama.
Ovaj bombastični sastav čine Luka Racić, Zoran Zarubica i Alen Duš.

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара