Doček ko doček, a onda kreću afteri!

By zozon blog - December 29, 2016

Doček ko doček, a onda kreću afteri! I svi putevi vode u KPTM!
Nakon sjajnog novogodišnjeg provoda, 1. januara posetioce kluba KPTM očekuje pravi tehno doživljaj od pet sati ujutru sa legendama domaće scene, Mirkom Lazarevićem i Bojanom i Lukom iz CONCRETE organizacije.
Ljubitelje tvrđeg zvuka posebno će obradovati ovaj betonski line-up, a sudeći prema interesovanju biće to još jedan spektakularan jutarnji party u ovom klubu.
Za mix pultom će se pored Mirka Lazarevića, naći i čuveni CONCRETE dvojac, Bojan i Luka, jedni od najzaslužnijih ljudi za ponovno oživljavanje techno scene u Srbiji , poznati po sjajnom izboru muzike, ali i tome što prave istinski brutalnu atmosferu na svojim žurkama.
Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook event-u:
Sledeći after, ništa manje interasantan očekuje nas 2. januara i tu uz omiljeni „trio fantastiko“ Manchu, Mark Panic-a i legendarnog Dovlu a.k.a. Piona i to od 04h. Belgrade afterhours sa razlogom je postavio standarde kada su afteri u pitanju i neke od najboljih jutarnjih žurki upravo je svojom energijom i ludačkim setovima začinio ovaj dvojac.
S obzirom na reputaciju koja ih prati, ne sumnjamo da će je opravdati i ovaj put.
Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook event-u:
Ne stavljamo tačku na partijanje, ali ciklus novogodišnjih aftera završavamo uz jedinstvenog Goyu, 3. Januara od 5h, a svi znamo kakvo kidanje sledi kada on stane za mix pult. Svojom ludom vožnjom i neverovatnom energijom neće vam dozvoliti da stanete sa đuskanjem, a na vama je da se naoružate osmesima, dobrim raspoloženjem i snagom jer ovaj petočasovni set i te kako obećava!
Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook event-u:



  • Share:

You Might Also Like

0 коментара