Promocija knjige Street Art Belgrade

By zozon blog - October 13, 2016


Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da nam se pridružite na promociji knjige:

MESTO: Mikser House, Karađorđeva 46
DATUM: 13. oktobar, četvrtak

VREME: 20h
Na promociji će nastupiti Floorthodox Crew - Vesele Devojke i DJ Munja
Od oktobra u svim većim knjižarama širom zemlje će se naći naša nova knjiga „Street Art Belgrade“, autora Aleksandra Đorđevića, izdavačke kućeKomshe - Travel Guide Publishing

PROGRAM: Predstavljanje autora i knjige uz muzički i breakdance program, izložba radova i promotivna prodaja knjige sa popustom od 10%.
O knjizi:
Grafiti su svima dostupni ali su zbog izloženosti vremenskim prilikama i emocijama prolazni. Želja autora knjige je da ovaj način sačuva barem deo te ulične magije.
Knjiga „Street Art Belgrade“ predstavlja sveobuhvatni pregled beogradske ulične umetnosti, kako stilski tako i unazad kroz vreme. Od aforizama i stencil-a (šablona) preko kompleksnih grafičkih rešenja, slova i murala, kroz knjigu možete pratiti beogradsku grafiti scenu koja je sve življa. U knjizi se nalaze i citati nekih od najaktivnih i najprisutnijih crtača i uličnih umetnika na beogradskoj sceni: Artez, JUNK, RageFreakS, TKV, Lortek iNikola Mihajlović.
Na 220 strana, sa preko 500 fotografija, koje je autor Aleksandar Đorđević zabeležio u poslednjih šest godina, knjiga pruža sveobuhvatan uvid u jedinstven svet beogradskih grafita.
Više informacija o projektu Beogradski grafiti na sajtu www.beogradskigrafiti.com

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара