NS KONCERT GODINE 2016

By zozon blog - October 23, 2016


NS KONCERT GODINE 2016 Spens Novi Sad subota 10. decembar 2016
Sedamnaesti NS Koncert godine biće održan u subotu 10. decembra, 23 godine posle održavanja prvog Top Plus Koncerta godine, 1993.
U subotu, 10. decembra 2016. u Velikoj dvorani SPC "Vojvodina" (SPENS) u 16 h počinje tradicionalna novosadska manifestacija na kojoj su do sada nastupale sve najvažnije grupe sa prostora sadašnje i bivše države.
Ove godine na NS Koncertu godine, publici će se predstaviti: 
- Goblini –
- VAN GOGH - 
- RITAM NEREDA –
- Bjesovi -
- Direktori 
- Urban&4 – 
- Kolja i Grobovlasnici - 
- Irie Fm (Official fan page) - 
- Čovek vuk - 
- Čast da otvore ovogodišnji festival pripašće mladim i neafirmisanim bendovima – pobednicima 50. zaječarske Gitarijade, sastavu Hadži prodane duše, kao i grupi Harlekin, koja je pobedila na Gitarijadi Vojvodine u Kisaču.
Pokrovitelj i ovog NS Koncerta godine je Grad Novi Sad, a naš koncert je i petu godinu zaredom od Uprave za kulturu dobio status događaja od izuzetnog značaja za Grad. NS Koncert godine je za više od dve decenije svog postojanja bio vidljiv kulturni svetionik i znatno je doprineo da Novi Sad bude spreman za titulu Evropske prestonice mladih, kao i da nedavno bude proglašen Evropskom prestonicom kulture 2021. 
Ulaznice možete kupiti od ponedeljka, 24. oktobra u prodajnoj mreži GIGS TIX-a širom Srbije, online, kao i na blagajni Spens-a u Novom Sadu. Do nedelje 30. oktobra u ponoć ulaznice za parter će se prodavati po promotivnoj ceni od 1.000 dinara. Nakon promotivnog perioda, ulaznice će se prodavati po ceni od 1.250 dinara za Parter i tribinu Zapad 2, kao i 1.350 dinara za tribinu Zapad 1 - sedenje. Cena svih ulaznica na dan koncerta (ako ih ostane u prodaji) iznosiće 1.450 dinara.
U okviru promocije NS Koncerta godine 2016., na zvaničnom Koncert Godine YouTube kanalu imate priliku da slušate i gledate skoro sve najznačajnije snimke sa starih NS Koncerata Godine, uključujuci mnoge legendarne nastupe (EKV, Rambo Amadeus, Direktori, Deca loših muzičara, Zabranjeno pušenje, Miladojka Youneed, Bloodbath, Električni orgazam, Oružjem protivu otmičara, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi…), prvi put ekskluzivno i snimke sa NS Koncerta Godine 2015., u full HD kvalitetu slike i stereo zvukom, kao i veliki broj starih i od zaborava sačuvanih muzičkih spotova nekadašnje NS plus produkcije (Džukele, Love Hunters, Obojeni Program, Boye, Goblini, Bjesovi, Gluve kučke, Instant Karma, stari Van Gogh) i mnogi drugi. Takođe, u arhivi imamo, zahvaljujući ljubaznosti RTV – a i kompletne snimke u visokoj rezoluciji nastupa svih izvođača sa prethodnih NS Koncerata Godine, te vam je i to na raspolaganju.
Požurite sa kupovinom ulaznica, jer nas očekuje još jedan nezaboravan NS Koncert Godine, događaj koje se prepričava i pamti zauvek, u subotu 10. decembra 2016. sa početkom u 16h!
Više informacija potražite na našem sajtu, Facebook stranici ili YouTube kanalu.

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара