Edo maajka i Sassja sutra u Mikseru

By zozon blog - October 22, 2016


Balkanu Edo Maajka pripoveda od prve bačene rime. ,,Krv, suze i znoj - to je Balkan moj... ovaj Balkan je, ljudi, stvoren za rep" stihovi su kojima je potpisao album ,,Stig'o ćumur" davne 2006. 

Punih 10 godina i dva albuma kasnije, a nakon nekoliko godina provedenih u Izraelu, EDO MAAJKA se ponovo vraća na trusni Balkan gde nastavlja da se britkim jezikom obračunava sa ovdašnjim mentalitetom. Da se protiv boljki društva u regionu bori oštrim, ali šarmantnim i inteligentnim rimama.
Da u tome ima ima i veliki broj vernih pratilaca i saveznika govori i publika koja ga je pomno pratila na festivalskoj letnjoj turneji, na kojoj se posebno izdvaja nastup na ovogodišnjem Love Festu. Beograđani godinama nisu bili u prilici da ga vide na solističkom nastupu. Morali su da putuju u susedne gradove i države. 
Zato je po povratku u region, Edo Maajka odlučio da veliki koncert priredi upravo u Beogradu - u Mikser House-u 22. oktobra.
Podršku na bini će mu, kao i uvek, pružiti ekipa iz FM Jama, dok će koncertno veče otvoriti i masu zagrejati jedna od „najjačih“ ženskih MC-a u regionu - Sassja. 
Njenu energiju je davnih dana prepoznao upravo Edo Maajka, ali i Frenkie, DJ Soul i cijela ekipa tuzlanskog FMJAM-a koji je prihvaćen kao jedan od najznačajnijih pokretača alternativne muzičke scene u ovom dijelu Europe. Sassjini počeci sežu u 2010. godinu kad je objavila prvi spot za pesmu “Ostavi da gori”, a do danas je snimila desetak singlova eksperimentišući s reggaeom, dancehallom, dubstepom...
Ulaznice po pretprodajnoj promo ceni od 600 dinara dostupne su u Mikser Hausu (Karađorđeva 46), kao i na svim GigsTix prodajnim mestima, redovna cena (od srede, 19. oktobra) biće 800 dinara, dok će na dan koncerta cena biti 1000 dinara.

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара