CHAOTIC BEATS 9th BIRTHDAY

By zozon blog - October 26, 2016


28/10/2016 Club Sioux, Skadarska, Belgrade
Kao prvo, srećan rođendan drugari CHAOTIC BEATS-ovci. Želimo vam još novih nasmejanijih ljudi na žurkama, pozitivnu energiju i sve što ide uz to.
CHAOTIC BEATS je organizacija osnovana jeseni 2007. od strane Miloša Glogovca (Dj Miloš), Momira Pandurova (Dj Mozza), Damira Šćasnog (Dj DaPEACE) i Nebojše Berbera (Dj Tzobree). Od prvog dana, do danas, njihov cilj je isti, da predstave nove umetnike i njihov zvuk na domaćoj sceni. Uspeli su da ostvare uspešnu saradnju sa većinom domaćih organizacija, a takođe su sarađivali i sa nekim od vodećih stranih i domaćih umetnika kao što su: Total Eclipse, Hux Flux, Allaby, Martian Arts, Human Blue, M.O.S, Atmos, Sonic Species, Joti Sidhu, Andromeda, Chromosome, Tegma, Altom, Voyager, N.A.S.A, Dj Slater, Polaris, Galactic Explorers, Dj Djantrix, ManMachine, Excizen, Ectima, Float, E-Clip, Middle Mode, Sonic Entity, Flegma, Nerso, Egorythmia, Hardy.Veles, Pion, Zyce, Psychomental, Duca, John Deere, Species, Soundformer itd. Takođe, nastupali su i na nekoliko festivala, kao što su: Psy-Fi (Holandija), S.U.N. (Mađarska), O.Z.O.R.A. (Mađarska), Connection (Španija), Transylvaliens (Rumunija), Balkan Hoa Fanatics (Hrvatska), Wicked Forest (Srbija), Life Celebration (Hrvatska), Lost Theory (Hrvatska), Alarm (Makedonija) i EXIT (Srbija). Njihov muzički stil je karakterističan, zasniva se na psihodeličnom zvuku i visokokvalitetnoj produkciji bez granica.

Ko god je bio makar i na jednoj žurci koju je organizovala CHAOTIC BEATS zna kakva je atmosfera, koliko je nasmejani ljudi, djuskanja do iznemoglosti, i prepričavanja danima posle kako je bilo divno na samoj zurci. Zato svi u sioux na proslavu 9. rođendana.


IMAGINARIUM (Digital Om / TIP / Transcape Records) LIVE & DJ SET


DaPEACE (Chaotic Beats, Wicked Forest, Suntrip Records)


Miloš (Chaotic Beats, Next Parties, Serotonin Drive) 
Mozza (Chaotic Beats, Wicked Forest, Transcape Records)
Tzobree (Chaotic Beats)
CENA KARTE: 400RSD
Full fluo decoration:
3D Video mapping:
Zarma (Lunatics Org)

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара